Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ Β. ΚΩΝΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Τις ευχαριστίες του προς τις αρμόδιες πολιτικές αρχές της Ηπείρου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την βοήθειά τους στην φετινή αντιπυρική περίοδο, απευθύνει, σε ανακοίνωσή του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πυροσβεστικής Ηπείρου Βασίλης Κώνστας.
"Με το πέρας της φετινής αντιπυρικής περιόδου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στη δασοπυρόσβεση φορείς για την αγαστή τους συνεργασία και τη συνδρομή τους στην υλοποίηση του σχεδιασμού πρόληψης και καταστολής των δασικών πυρκαγιών. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο Δημήτριο για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  που αφορούσαν τη βελτίωση του μηχανολογικού τους εξοπλισμού. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Ηπείρου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης υλοποίηση του σχεδιασμού της Υπηρεσίας μας" αναφέρει, μεταξύ άλλων.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά την προηγούμενη περίοδο σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου εκδηλώθηκαν  236 αγροτοδασικές πυρκαγιές και κάηκαν 1042,2 στρέμματα  δασικών-χορτολιβαδικών-αγροτικών- εκτάσεων. Παρατηρήθηκε σε σχέση με το έτος 2013 μείωση του αριθμού των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν σε ποσοστό 45% και μείωση του αριθμού των καιόμενων εκτάσεων σε ποσοστό 62%.  


ΠΗΓΗ : www.vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου