Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΛΑΜΙΑ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα και τη Λαμία, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της χώρας.
Τον Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Ο Υπουργός επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή Νομού Πύραρχο Γεώργιο Σηφάκη, τους Διοικητές και υπαλλήλους από όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Εύβοιας. όπου ενημερώθηκε για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος σχετικά με την πυρόσβεση.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις της 7η ΕΜΑΚ Στερεάς Ελλάδας και ΒΙ.ΠΕ Λαμίας, όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή της Περιφέρειας Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Νικόλαο Ντίτσα, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φθιώτιδας Πύραρχο Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη, με άλλους Διοικητές από Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Στερεάς Ελλάδας, καθώς και με Αξιωματικούς και υπαλλήλους των Υπηρεσιών.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γιάννης Πανούσης ευχαρίστησε το πυροσβεστικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και με το πέρας των επισκέψεων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των ενημερωτικών συναντήσεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου