Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Σ. ΑΡΤΑΣ

Άρτα: 30/03/2015

Αριθμ. Πρωτ: 200

Προς:
Μέλη Σωματείου Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Άρτας

Κοιν.:
ΠΟΠΥΣΥΠ

Θέμα : Ενημέρωση Μελών

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 το Σωματείο μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίρκα Βασίλειο καθώς και με τον διευθυντή του γραφείου της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα κ. Γεροβασίλη Όλγας, λόγω απουσίας της ίδιας στην Αθήνα.
Ακολούθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα του κλάδου μας ως ακολούθως:
Α) Ομογενοποίηση του Σώματος
Β) Επιλαχόντες Π.Π.Υ.
Γ) Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
Δ) Συμβασιούχοι Πυροσβέστες
Τους καταθέσαμε όλα τα έγγραφα και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε η Ομοσπονδία μας το τελευταίο διάστημα και ενημερώθηκαν και για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία με αρμόδιους φορείς με σκοπό την επίλυση των θεμάτων αυτών.
Ο κ. Τσίρκας μας ανέφερε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων του κλάδου μας, ότι είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες επίλυσης τους. Μας ανέφερε επιπλέον ότι θα απευθυνθεί στον Υπουργό κ. Πανούση και στον Γεν. Γραμματέα κ. Μαυρόπουλο για την προώθηση των αιτημάτων μας.
Τα ίδια θέματα συζητήσαμε και με τον διευθυντή του γραφείου της κ. Γεροβασίλη ο οποίος είναι γνώστης των προβλημάτων μας όπως και η ίδια η Βουλευτής, καθώς έχουμε τη στήριξη της τα τελευταία χρόνια έμπρακτα με πολλές ερωτήσεις που έχει καταθέσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προβάλλοντας τα προβλήματα μας και παραθέτοντας προτάσεις επίλυσής τους.
Ορίσαμε εκ νέου συναντήσεις μαζί τους το επόμενο διάστημα για περαιτέρω ενίσχυση των θέσεων της Ομοσπονδίας μας προς την κατεύθυνση επίλυσης των θεμάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος 
Βλαχογεώργος Αλέξανδρος

O Γεν. Γραμματέας
Μαργώνης Θεοφάνης
tsirkas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου