Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΕΚΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΝΤΙΡΙΟΥ


Εκτός εθνικής οδού βρέθηκε πριν από λίγη ώρα λεωφορείο στην περιοχή του Τερόβου, στη θέση “Πλατανάκια”. Το λεωφορείο  κινούνταν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αθηνών και κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας της. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της τροχαίας και της Πυροσβεστικής, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  από τα Γιάννενα.

Στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων ανήκει το λεωφορείο που τούμπαρε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Aντιρίου. To λεωφορείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του  epirusgate, από την εκτροπή του οχήματος έχουν τραυματιστεί επιβάτες, ευτυχὠς όμως ελαφρά. Στο σημείο φτάνουν σε λίγο  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Έξι  από τους επτά συνολικά επιβάτες του λεωφορείου, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Από αυτούς  τρεις είναι τελικά οι τραυματίες, ενώ οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αρχικά σημειώθηκε εκτροπή του οχήματος, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, στις 13.30 στο Τέροβο Ιωαννίνων. Στη συνέχεια το βαρύ όχημα χτύπησε σε ένα βράχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί, παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο 27χρονος οδηγός του. Η 7η επιβάτης του λεωφορείου που δεν τραυματίστηκε, συνέχισε το ταξίδι της στα Γιάννενα, με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Η κυκλοφορία στη εθνική οδό Ιωαννίνων-Αντιρίου στη θέση Παλτανάκια Τερόβου έχει κλείσει στο ένα ρεύμα Κυκλοφορίας. Να σημειωθεί πώς και χθες το βράδυ, λόγω ολισθηρότητας «δίπλωσε» νταλίκα και έκλεισε η κυκλοφορία για έξι ώρες.



ΠΗΓΗ : epirusgate.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου