Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Καμπάνια ενημέρωσης για την πρόληψη - έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων από τον Όμιλο Εθελοντών Κατά Του Καρκίνου – Αγκαλιάζω σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου.
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή υπαλλήλων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ηπείρου διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα στο Πολιτιστικό Δημοτικό Πολυχώρο «Δημήτριος Χατζής» με θέμα «Μύθοι και αλήθειες του καρκίνου του προστάτη».
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η πρόεδρος του Ομίλου Ολυμπία Χαλδαίου - Μπήτρου και εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος ο ιατρός της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου Πύραρχος (ΥΙ) Ξήτας Ιωάννης, ενώ το θέμα ανέλυσαν με ομιλίες τους ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Δημήτρης Γιαννάκης και ο Ψυχίατρος Βασίλης Ιακωβίδης.
Την Ημερίδα παρακολούθησαν ο Διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου Αρχιπύραρχος Βασίλης Κώνστας, οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Σταθμών Ιωαννίνων, ο Διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ, υπάλληλοι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και πολίτες.
Στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο σοβαρό αυτό ιατρικό θέμα, το Πυροσβεστικό Σώμα εκτός των ανωτέρω δράσεων συμμετέχει και με διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται από τα Μέσα Ενημέρωσης.

ΠΗΓΗ :  vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου