Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τελετή αποφοίτησης των 221 νέων Πυροσβεστών της 78ης εκπαιδευτικής σειράς, στο Παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στα Βίλια Αττικής. 
Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, ο Συντονιστής
Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Φλόκας, o Δντης Υγειονομικής Υπηρεσίας Υποστράτηγος ΠΣ Χρήστος Παπαδόπουλος, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Π.Σ., Διευθυντές Διευθύνσεων του Επιτελείου /Α.Π.Σ., επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Π.Σ., ο Δήμαρχος Μάνδρας, η Αντιδήμαρχος Βιλίων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων πυροσβεστών. Στην τελετή χοροστάτησαν, ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίος καθώς και ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου