Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ...ΦΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Περιπέτεια για κατοίκους και πυροσβέστες από ένα φίδι... Και πάλι στο κέντρο των Ιωαννίνων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σε μία επιχείρηση που διήρκησε δύο ώρες περίπου.
Το φίδι είχε ταξιδέψει με ένα αυτοκίνητο και αναζήτησε καταφύγιο σε ένα δεύτερο... Από κει οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πραγματικά υπομονή μέχρι τη στιγμή που το εντόπισαν και το απομάκρυναν...
Όλα ξεκίνησαν
λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην οδό Δωδώνης.
Ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου είχε ξεκινήσει από το γήπεδο των Ιωαννίνων προκειμένου να έρθει στο γραφείο του, κοντά στην οδό Δωδώνης.
Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε στο γραφείο. Εκεί διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει κάποια έγγραφα που του ήταν απαραίτητα.
Επέστρεψε στο αυτοκίνητο για να τα πάρει και έκπληκτος είδε στη θέση του συνοδηγού να βρίσκεται το φίδι....
Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του με απίστευτη ψυχραιμία.
Το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο, στη ρίζα ενός δέντρου.
Από τους καταστηματάρχες της Δωδώνης κλήθηκε η Πυροσβεστική. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η επιχείρηση για την απομάκρυνσή του, εκείνο πρόλαβε και κρύφτηκε σε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο πάνω.
Το θειάφι που χρησιμοποιήθηκε για να το αναγκάσει να βγει δεν απέδωσε αποτελέσματα.
Ο ένας από τους πυροσβέστες, ήταν ο ίδιος που είχε απομακρύνει το φίδι και από το περίπτερο απέναντι από το Ρολόι, πριν μερικές μέρες, κατάφερε να το εντοπίσει, στο φτερό του οχήματος.
Με μία τσιμπίδα το ανέσυρε για να ακολουθήσει ένας αναστεναγμός ανακούφισης από όλους...



ΠΗΓΗ :  epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου