Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των πυροσβεστικών υπαλλήλων


 Την παράσταση «Σρεκ το μιούζικαλ», βασισμένο στην ομώνυμη ταινία ( η οποία το 2001 βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων) απόλαυσαν, στις 14 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, τα παιδιά των πυροσβεστικών υπαλλήλων του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Πάνω από 600 άτομα (παιδιά και συνοδοί) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ιστορίες του παράξενου ήρωα Σρεκ, ο οποίος εμφανίζεται σε ένα μακρινό και κάπως ασυνήθιστο βασίλειο την κατάλληλη στιγμή, για να σώσει τη δυναμική πριγκίπισσα Φιόνα.
Πριν την έναρξη της παράστασης, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ μετά το τέλος ο «Άγιος Βασίλης» μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα (η αγορά των οποίων έγινε από τα παιδικά χωριά SOS).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, ο Συντονιστής Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Σπανέας και ο Διοικητής του Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος Π.Σ. Θεοδόσιος Δημακογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου